Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GALERIE FOTO-VIDEO: SHOW cum nu s-a mai văzut până acum în Alba Iulia, în prima seara Alba Fest by Marius Moga

Publicat

YouTube video

Un show cum nu s-a mai văzut până acum în Alba Iulia au făcut invitații lui Marius Moga în prima seară a Zilelor Orașului, aflat la prima ediție în formula „Alba Fest”. Gojira, ROA, Șuie Paparude, Loredana Groza, Cătălin Josan și What’s Up, alături de formațiile lor, i-au transpus pe albaiulieni într-o atmosferă pe care o pot vedea la festivalurile consacrate de muzică. Scena, jocul de lumini și proiecțiile video şi detaliile de organizare au depăşit nivelul cu care Alba Iulia era obișnuită, chiar și la cele mai mari evenimente care au avut loc în „Cealaltă Capitală” îin ultima perioadă.

Spectacolul a fost unul complet, atât ca prezentare, cât și ca varietate a artiștilor și a stilurilor muzicale, care, din reacțiile publicului, au satisfăcut toate gusturile.

După o introducere „electronică”, cu ROA și Șuie Paparude, care au transmis vibrația muzicii, cu energie și ritm, pe scenă a urcat Loredana Groza, care a demonstrat că își merită titlul de „Divă a României”. Cu o formație „generoasă” în spate, cu o voce impecabilă și o prezență strălucitoare, atât la propriu cât și la figurat, Loredana i-a ținut conectați pe spectatori la muzica ei, timp de aproape o oră. Prin diversitatea melodiilor – de la electronice la lăutărești, romanțe sau dance -, dar și a costumațiilor (a schimbat cel puțin cinci ținute pe parcursul show-ului), Loredana a dăruit spectacol în toată regula.

În continuare, pe scenă a urcat Cătălin Josan, care a păstrat voia bună în public, alături de trupa sa. Cu piese cunoscute și noi, acesta a reușit să îi țină aproape pe spectatori. De remarcat a fost un „moment de nebunie” al basistului Alex Calancea, care, în mijlocul concertului, a susținut un moment de improvizație impecabil la chitara sa bas, pe care, timp de câteva minute, a „transformat-o” în tot felul de instrumente și cu care a scos o mulțime de ritmuri și sunete.

Seara s-a încheiat în jurul orei 2.00, cu concertul susținut de What’s Up, care, chiar și la acea oră târzie, a mai găsit câteva sute de oameni care să cânte împreună cu el „Taxi, du-mă unde vrei” sau „Meteo”.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Marcel Popescu

    marți, 03.06.2014 at 09:48

    Show cum nu s-a mai văzut până acum în Alba Iulia? Glumesti? Ma faci sa rad. Gorija ala, ROA, Suie Paparude? Pai ce au facut aia pe scena? Artisti de umplutura, la fel ca prezentatorii Cabral si VJ Oana aia. Plictiseala multa in prima parte. Apoi, te intinzi pana la ora 2 ca sa-l aduci pe scena pe Whats’Up cand stii ca lumea pentru el a venit? Loredana aia cu 5 tinute in 50 de minute. Va rog…

  2. Uming Priest

    marți, 03.06.2014 at 09:50

    Hai, Adinuta… „îin ultima perioadă”? Chiar asa? Da, da, da, stiu. Ai vrut sa fiu primul care citeste…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax