Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţ din cabane din zona Sălciua, prins de poliţişti. Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut după ce a sustras bani, o bicicletă şi aparate electronice

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Topliţa a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă în două cazuri de furt din cabane din zona Sălciua. Bărbatul a sustras bani şi bunuri din două imobile.

Poliţiştii Postului de Poliţie Sălciua l-au reţinut, luni, pe principalul suspect de comiterea a două furturi din cabane situate pe raza comunei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de 8 august, B.A. (21 de ani), din municipiul Toplița, judeţul Harghita, a pătruns prin efracţie în cabana unei femei, de unde a sustras bunuri electronice, în valoare de 200 de lei.

În noaptea de 12/13 august, suspectul a pătruns prin efracţie în cabana unei femei din localitatea Sub Piatră, iar din interior a sustras o bicicletă şi suma de 50 de euro.

Faţă de B.A. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciilor.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax