Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Întâlnire de lucru: „Soluții pentru eficientizarea activității fermelor de bovine și ovine”, oferite fermierilor la Consiliul Judeţean Alba

Publicat

Consiliul Județean Alba organizează joi, 19 ianuarie, la sediul instituţiei, de la ora 10.00, o nouă întâlnire de lucru dedicată fermierilor și specialiștilor din zootehnie și agricultură.

Întâlnirea, intitulată Soluții pentru eficientizarea activității fermelor de bovine și ovine are ca scop prezentarea și discutarea unor noi metode de optimizare a producţiei de lapte, prezentarea ultimelor noutăți din domeniul managementului și auditului fermelor, precum și prezentarea de noi soluții din sfera tratamentelor veterinare. Reuniunea se va desfășura sub forma unui dialog în care crescătorii de bovine și ovine din judeţul Alba, membrii Asociaţiilor profesionale şi specialişti invitați, din domeniu, vor discuta spre a găsi soluții pentru problemele fermierilor, luând în dezbatere și exemple din alte țări ale Uniunii Europene.

Această întâlnire este o modalitate de a-i ține la curent pe cei implicați direct în creșterea animalelor cu noutățile din domeniu și de a fi în temă cu necesitățile și greutățile pe care ei le înfruntă. Este una dintre primele acțiuni din acest an dedicate dezvoltării mediului rural, organizate de Consiliului Județean Alba. Vom continua însă, pe tot parcursul anului, seria proiectelor noastre destinate agricultorilor”, a declarat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Reuniunea se va desfășura în sala 110 a Consiliului Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax