Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiţie de aproape 500.000 de lei la Spitalul Judeţean Alba. Au început lucrările pentru înlocuirea totală a instalațiilor sanitare

Publicat

s

spitalul judetean abi La Spitalul Judeţean de de Urgenţă Alba Iulia a început, încă de săptămâna trecută, proiectul privind înlocuirea totală a instalației sanitare. Valoarea întregii lucrări este de 491.200 de lei și este finanțată integral de Consiliul Județean Alba. Proiectul presupune înlocuirea conductelor și țevilor în toată clădirea.

În paralel se desfășoară și ultimele lucrări la spălătoria spitalului, demarate la sfârșitul lunii iulie și care au presupus alocarea unei sume de aproape 240.000 de lei.

„Creșterea nivelului de confort al pacienților este un obiectiv prioritar pentru noi și încercăm să realizăm și în acest an lucrări care să îmbunătățească atât starea pacienților, dar și a personalului. Sunt în derulare, la acest moment mai multe lucrări.

Până la sfârșitul anului se va încheia și reparația capitală a secției de Boli Infecțioase și se va deschide o altă lucrare de amploare, reabilitarea secției de Chirurgie”, a spus Nicoleta Coșarcă, managerul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

sursa: spitalalba.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rps

    miercuri, 24.09.2014 at 07:08

    Cel mai bun lucru care se face momentan in judet este faptul ca se lucreaza la spital. Felicitari tuturor celor implicati !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax