Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Litoralul pentru toţi: prețuri începând de la 35 de lei pe noapte, pentru cazare la mare. Când începe și cât ține programul

Publicat

Litoralul pentru toţi: Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat lansarea programului social pentru anul 2024.

Programul acoperă extrasezonul estival, perioada în care hotelierii au mai puțini clienți și de aceea reduc prețurile.

Sunt vizați românii care vor să petreacă vacanța la mare la prețuri mai mici decât cele din vârful de sezon.

”Litoralul pentru toți” începe în 31 mai și ține până în 20 iunie.

Vacanța de vară 2024: Schimbări importante pentru turiștii care își petrec concediul în Grecia. Noi taxe și pe litoralul românesc

În cadrul programului, turiștii se pot caza în hoteluri de 2, 3 și 4 stele din stațiunile de pe litoralul românesc, la tarife care încep de la doar 35 de lei pe noapte de persoană.

Aceste prețuri sunt cu până la 70% mai mici decât cele practicate în timpul sezonului de vârf.

Până în prezent, peste 65 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoral au aderat la program, oferind aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

FPTR se așteaptă ca până la începutul programului, peste 100 de hoteluri să se înscrie, ajungând astfel la aproximativ 10.000 de locuri de cazare disponibile pe noapte.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile” a spus Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Litoralul pentru toți: Detalii despre tarife și stațiuni

Conform tarifelor de pe site-urile hotelurilor și operatorilor de turism, până pe data de 20 iunie, românii pot petrece un sejur la mare la prețuri foarte accesibile:

În stațiunea Eforie Nord, cazarea la un hotel de 2 stele începe de la 35 de lei pe noapte de persoană, fără mic dejun.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

În stațiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care preferă pachetele all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

Litoralul pentru toți: turiștii invitați să facă rezervări

FPTR recomandă turiștilor care vor să profite de aceste oferte speciale să facă deja rezervări, deoarece locurile sunt limitate.

„Recomandăm turiştilor care vor să profite de aceste oferte speciale pentru a se bucura de soare, mare şi toate frumuseţile pe care litoralul românesc le are de oferit să facă deja rezervări, deoarece locurile sunt limitate şi se epuizează rapid.

Rezervările se pot face direct la hotel, dar şi prin intermediul agenţiilor de turism,” a mai precizat Răducan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax