Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor, la Alba Iulia

Publicat

UPDATE: Vineri, Ora 12.00 La Traseul celor Trei Fortificaţii, ministrul Igaş s-a întâlnit cu primarii PD-L.

UPDATE: Ora 11.30 Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, s-a deplasat la Traseul celor Trei Fortificaţii, pentru a se întâlni cu reprezentanţii administraţiei locale.

Şeful IGPR, Liviu Popa, a declarat, într-o conferinţă de presă, în lipsa ministrului de Interne, că, în cazul în care se identifică cazuri de corupţie, vor urma destituiri din funcţie şi modificări în conducerea inspectoratelor judeţene de poliţie. Referitor la cazul comisarului şef Constantin Milu Todea, de la IPJ Alba, recent achitat după ce a fost acuzat de fapte de corupţie, Liviu Popa a spus că nu comentează acest caz, dar că este ferm convins că va fi înaintat recurs la această decizie a instanţei şi că hotărârea definitivă şi irevocabilă va fi aplicată.

UPDATE ora 10.10: Ministrul Traian Igaş participă la o şedinţă, la Prefectura Alba, cu toţi şefii structurilor MAI de la nivel judeţean: Prefectură, Poliţie, Jandarmerie, ISU, Paşapoarte, Evidenţa Persoanelor etc.  Alături de ministru, la Alba Iulia se află şi şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, Liviu Popa.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a ajuns, vineri dimineaţă, la Alba Iulia, fiind în prezent la discuţii cu reprezentaţii administraţiei judeţene şi cu conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba.

Ministrul a fost prezent joi la Sibiu, unde a participat la o întrunire regională despre combaterea evaziunii şi contrabandei, la care au participat reprezentanţi ai Ministerului Public, ai MAI şi ai SRI.

Acesta a declarat, joi, la Sibiu, că „urmează să analizez fiecare inspectorat. Şi în acest an, şi în 2011, vom face o evaluare a IPJ-urilor. Când vom avea la nivelul fiecărui IPJ un raport clar, îl vom analiza punctual. Am făcut până acum la IPJ Neamţ, Arad şi Bistriţa”. El a precizat, tot la Sibiu, că „ne preocupă siguranţa cetăţeanului, ne preocupă credibilitatea fiecărui poliţist şi cred că remedierea imaginii pe care o avem acum ţine în primul rând de noi. Trebuie să mergem până la capăt, pentru a recâştiga credibilitatea Poliţiei”, referindu-se şi la posibilitatea unor alte demiteri, la nivel de conducere al inspectoratelor judeţene, pe lângă cea de la IPJ Neamţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax