Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Agriculturii va pune la dispoziția fermierilor 50 de milioane de euro. Vrea să înființeze 1.000 de ferme familiale

Publicat

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat luni că anul acesta ministerul pe care îl conduce lr va pune la dispoziţia fermierilor 50 de milioane de euro, pentru înfiinţarea a 1.000 de ferme familiale.

„Avem la dispoziţie 50 de milioane de euro pe care vrem să-i punem la bătaie, astfel încât să creăm 1.000 de ferme cu finanţare de 50.000 de euro”, a spus ministrul Daniel Constantin.

Acesta a precizat că astfel cei care vor să lucreze în mediul rural, dar care sunt la limita subzistenţei au posibilitatea să dezvolte o afacere în agricultură.

Anul acesta statul va finanţa proiecte din sectorul vegetal, horticol şi zootehnic. În ceea ce priveşte zootehnia, sprijinul este destinat celor care au 3-4 vaci şi vor să se extindă la 15-20 de animale.

Sursa: mediafax.ro

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax