Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Moții își vor putea prezenta problemele la noul cabinet parlamentar al senatorului Teodor Atanasiu inaugurat la Cîmpeni

Publicat

De sâmbătă, 20 ianuarie, în orașul Cîmpeni este deschis zilnic un birou parlamentar la care locuitorii din zona de munte a judeţului Alba se pot prezenta pentru a-şi expune problemele. În prezența a 200 de oameni, inclusiv primari, consilieri locali și județeni, senatorul Teodor Atanasiu și-a inaugurat cabinetul parlamentar.

„Peste 200 de oameni, primari, consilieri locali si județeni, au participat azi la inaugurarea sediului senatorului Teodor Atanasiu. Cabinetul parlamentar este zilnic deschis pentru a prelua doleantele motilor„ a anunţat vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman.

Teodor Atanasiu a fost ales senator de Alba în Colegiul nr. 1, fiind votat de 44.376 de alegători. Scorul obţinut de Atanasiu în judeţul Alba este al treilea în clasamentul candidaţilor Partidului Naţional Liberal la nivel naţional.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax