Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Nouă persoane au fost prinse în flagrant în timp ce furau struguri din via unei ferme viticole din Jidvei

Publicat

Comuna Jidvei este asaltată în această perioadă de hoţii veniţi la struguri. Încă un caz a fost sesizat poliţiei locale, marţi la ora 15.30. Este vorba despre nouă persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 63 de ani, toate din comuna Jidvei, care au sustras 474 de kg de struguri în valoare de 1.200 de lei, din via unei ferme viticole din comună. Infractorii s-au ales cu dosar penal.

Angajaţii Postului de Politie Jidvei – Secţia 6 Politie Rurală Jidvei au prins în flagrant un grup de nouă persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 63 de ani, din aceeaşi localitate, care au sustras cantitatea de 475 kg de struguri, dintr-o parcelă de vie a unei ferme viticole din comună.

Prejudiciul creat a fost estimat la 1.200 lei. Întreaga cantitate de struguri furați a fost recuperată și restituită reprezentantului societăţii comerciale păgubite.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax