Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noul primar al Aiudului și-a luat doi consilieri personali. Cine sunt persoanele care au fost angajate pe „principiul încrederii”

Publicat

oana badea lorincz helga Primarul municipiului Aiud, Oana Badea, a publicat sâmbătă, pe rețeaua de socializare Facebook, un mesaj referitor la speculațiile potrivit cărora își angajează oamenii în Primărie. Aceasta a spus că și-a angajat doi consilieri personali, pe „principiul încrederii”, deoarece prin lege are acest drept. Totodată, primarul a transmis că lucrează cu același aparat de specialitate cu care a lucrat și administrația anterioară și că, în viitor, organigrama Primăriei va suporta modificări pe „principiul eficienței”.

La o lună de la preluarea mandatului, primarul Oana Badea a transmis, sâmbătă dimineața, un mesaj aiudenilor, pe rețeaua de socializare Facebook. Potrivit primarul, prioritatea o reprezintă locurile de muncă.

Locurile de muncă sunt prioritatea absolută și pentru acestea se fac deja eforturi, rezultatul cărora se va vedea. În paralel însă există atâtea lucruri de făcut încât orele unei zile par insuficiente. Mai mult, acele multe lucruri sunt chiar condiții pentru ca investitorii să se îndrepte înspre noi. E bine să nu uitați că așteptările sunt diferite de la un aiudean la altul, fiecare fiind la fel de important în fața administrației”, a spus Oana Badea, într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

Primarul a ținut să transmită un mesaj referitor la speculațiile potrivit cărora își angajează oamenii în Primărie.

Pentru cei care susțin că mi-am angajat oamenii în Primărie le spun foarte clar că lucrez cu același aparat de specialitate cu care a lucrat și administrația anterioară. Prin lege, am dreptul ca la cabinetul primarului să angajez pe principiul încrederii, două persoane. Când zici încredere, spui tot”, a scris aceasta.

Oana Badea a transmis pentru Alba24 că și-a angajat doi consilieri la cabinetul acesteia, respectiv pe Liviu Florea și pe fostul preşedinte al PDL Aiud, Tiberiu Budușan.

„Pentru cei care așteaptă răzbunări, le spun încă o dată ceea ce am spus și nu s-a vrut a fi auzit: în Primărie lucrează funcționari publici competenți sau mai puțin competenți, a căror contracte de muncă pot fi desfăcute doar în baza legii, în situații bine precizate. Altfel, riscăm procese în urma cărora platesc tot aiudenii un sac de bani. Asta nu înseamnă că organigrama Primăriei nu va suporta modificări pe principiul eficienței. Dar toate la timpul lor. Nu mă dezic de nimic din ceea ce am spus că voi face după cum nu mă veți vedea niciodată renunțând la bătălia pentru un <Aiud de nota 10>”,  a mai spus Oana Badea, în postarea pe rețeaua de socializare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax