Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O echipă din Alba Iulia, în FINALA Cupei României la minifotbal de la Bistrița. ”La Bolta” va lupta pentru titlu cu ”River Plate”

Publicat

La-Boltă-Baia-Mare26 O echipă din Alba Iulia a reușit performanța de a se califica în finala Cupei României la minifotbal, ediția a VII-a, competiție care se desfășoară în perioada 10 – 12 iunie la Bistrița. Jucătorii formației „La Boltă” vor evolua duminică, de la ora 18.30, împotriva gazdelor de la River Plate Bistrița.

UPDATE: „La Boltă” Alba Iulia a câștigat  finala Cupei României la minifotbal, reușind să învingă cu scorul de 3-2 echipa River Plate Bistrița.

Albaiulienii au învins în semifinale cu scorul de 4-1 formația VLD Transport Baia Mare. „La Boltă”, conduși din teren de Marian Găldean și de pe margine de Ioan Gherman, au dominat autoritar partida de la un capăt la celălalt. Golurile formației din Alba Iulia au fost marcate de Adrian Lăcătuș, Marian Găldean, Radu Ștefan și Nicolae Găldean.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii.  Adidași alergare, ghete fotbal, pantaloni scurti, tricouri și bluze de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

Duminică, 12 iunie, jucătorii echipei „La Boltă” au șansa de a aduce Cupa României la Alba Iulia.

Citește mai multe pe absport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax