Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Firma de dezinsecţie „Coral Impex”, premiată la European Business Award, în Elveţia

Publicat

Firma care asigură serviciile de dezinsecţie şi deratizare pe spaţiul public din Alba Iulia, “Coral Impex”, a fost premiată recent la Montreux, în Elveţia, de organizaţia European Business Award prin Comitetul “Socrates”. Aceasta se regăseşte astfel, de acum, printre cele mai bune companii de pe continent şi din lume.

“Coral Impex” a fost singura firmă din domeniul deratizări, dezinsecţii, dezinfecţii care a primit distincţie în cadrul evenimentului de la Montreux. Aceasta a câştigat titlurile de “Best Enterprise in the field of pest control services, Romania”, respectiv “Manager of the year” pentru directorul general al companiei.

“Nominalizarea companiei noastre între cele mai bune firme europene din domeniul pest control (deratizări, dezinsecţii, dezinfecţii) si acordarea titlului de <Best Enterprise> este un motiv de mândrie şi bucurie pentru toată echipa noastră. Este o recunoaştere a eforturilor noastre de a fi mereu cei mai buni şi de a oferi servicii de cea mai bună calitate. Obţinerea acestui premiu ne onorează, dar ne şi obligă să continuăm pe acest drum al excelenţei”, a declarat directorul general “Coral Impex”, Alexandru Badea.

Premiile acordate în Elveţia, în cadrul Summit-ului Liderilor de Afaceri, reprezintă o recunoaştere a excelenţei în afaceri, managementului eficient şi a eforturilor pentru performanţă. La eveniment au fost prezenţi oameni de afaceri, diplomaţi şi oameni de ştiinţă din peste 30 de ţări ale lumii.

“Coral Impex” are capital privat integral românesc şi activează din anul 1993 în domeniul serviciilor de deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie şi tratamente fitosanitare. Are peste 200 de angajaţi şi birouri în 10 oraşe mari din ţară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax