Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Până în 15 decembrie: Campania umanitară „Shoe Box” la Alba Iulia

Publicat

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, campania umanitară „Shoe Box” aduce un zâmbet pe buzele copiilor orfani sau ale celor la care Moș Crăciun apare doar în povești. Campania se va desfășura în Alba Iulia, la inițiativa companiei TEEL-US Consulting și a Primăriei Municipiului Alba Iulia, în perioada 4-15 decembrie.

„Shoe Box” este o inițiativă de ajutorare a copiilor orfani, proveniți din familii dezorganizate sau prea sărace ca să le poată face cadouri de sărbători. Cei care vor dona cutii cu cadouri la sediul campaniei din Alba Mall, spațiul „Atelier creativ” pot cumpăra și obiecte handmade realizate de voluntarii Centrului Județean de Voluntariat Alba şi susțin astfel această cauză nobilă.

Cei care se vor alătura campaniei și vor face donații au nevoie de: o cutie goală de pantofi (corpul și capacul), hârtie de împachetat cadouri, timp, răbdare și bani pentru shopping sau sortarea lucrurilor din casă pe care vor să le dăruiască.

 

După ce cutia și capacul sunt frumos ambalate, începeţi să puneţi în cutie tot ce doriţi să cumpăraţi sau aveţi prin casă și puteţi dărui, precizând pe o etichetă vârsta copilului pentru care este potrivit cadoul.

Cutiile cu cadouri se depun Alba Mall în spațiul Atelier Creativ, în perioada 4-15 decembrie, între orele 16.00-20.00. După data de 15 decembrie, cutiile vor fi donate copiilor din familii nevoiașe din oraș .

Evenimentul este organizat cu sprijinul și participarea Centrului Comercial Alba Mall, organizațiilor care susțin „Atlier creativ”, Centrului Local „Axente Sever” – Organizația Cercetașii României, Centrului Județean de Voluntariat Alba, Asociației „Alba Manche Împreună „și Asociației „Civillia” și „Agora”.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax