Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pentru a doua oară, ploaia a „stins” Festivalul Luminii de la Alba Iulia. 10.000 de gulguțe, pregătite pentru eveniment. Poate, a treia încercare va fi cu noroc

Publicat

Pentru a doua oară în această lună, ploaia a stins Festivalul Luminii, programat, la a doua încercare, vineri, 31 mai, la Porțile Cetății. Cu 10.000 de gulguțe pregătite, o expoziție de fotografie, o poveste a centrului local al cercetașilor și o mulțime de alte surprize, înainte cu 2 ore de începere, cercetașii au decis că cel mai bine ar fi să amâne festivalul.

„În acest an, cercetașii și-au propus să aprindă mai multe gulguțe decât până acum. Potrivit acestora, au fost realizate aproximativ 10.000 de gulguțe, cercetașii erau pregătiți să învețe trecătorii să realizeze propria lor gulguță pe care să scrie mesajul lor dar și gulguța uriașă pe care se puteau scrie lucrurile mărunte care îi fac fericiți.

Cercetașii aveau pregătită și o expoziție foto în aer liber cu cei 20 de ani de poveste a Centrului Local „Axente Sever”, din care aceştia fac parte și gulguțe colorate care urmau să fie așezate în forme precum stema orașului, floarea de crin și elemente specifice cercetașilor. Nu în ultimul rând, era pregătit și un schimb liber cu cărți pentru copii și oameni mari, pentru a încuraja cititul și de a descoperi bucuria dintre rânduri”, au transmis cercetașii.

Cercetașii urmează să se decidă dacă vor mai încerca în acest an să realizeze festivalul, poate datorită dorinței de a redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte, vremea va ține cu ei, și a 3-a oară va fi cu noroc.

„Cercetaşii albaiulieni doresc să mulţumească Primăriei Alba Iulia și lui Ping și Pong pentru că au fost alături de ei, dar şi celorlalţi colaboratori, prieteni, păriniţi şi cercetaşi pentru ajutorul acordat în realizarea evenimentului”, au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax