Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 15.000 de spectatori prezenţi la spectacolele Teatrului de Păpuşi Prichindel. „Ursuleţul şi anotimpurile” deschide, în septembrie stagiunea 2015-2016

Publicat

Sala  PUNGUTA CU 2 BANI - Teatrul PRICHINDEL Alba Iulia   www.teatrulalba.ro - Fotograf Anca Iacob Teatrul de Păpuși Prichindel din Alba Iulia anunță închiderea stagiunii 2014 – 2015 în care un număr de aproximativ 15.500 de spectatori au fost prezenți în cadrul proiectelor teatrului, respectiv Festivalul Internațional de Teatru „Poveşti” Alba Iulia, Prefața Festivalului de Teatru, Postfața Festivalului de Teatru, Gesturi pentru toți (spectacole gratuite adresate copiilor din centrele de plasament, case de copii, persoane cu dizabilități), Caravana cu păpuși, Experiențe teatrale (participări la festivaluri naționale și internaționale), Ziua teatrului de animație, Povești noi pentru copii (premiere), parteneriate și producții cu alte instituții.

Caravana cu Păpuşi este cel mai important proiect deoarece prin el teatrul își prezintă spectacolele proprii copiilor din toate școlile și grădinițele din Alba Iulia dar și din județ: Oarda de Sus, Oarda de Jos, Ighiu, Ighel, Hăpria, Țelna, Ampoița, Tăuț, Meteș, Șard, Micești, Bucerdea, Șeușa, Ciugud, Galda de Jos, Galda de Sus, Galtiu, Sântimbru, Sântimbru Fabrică, Oiejdea, Cetea, Benic, Partoș, Ocna Mureș, Uioara, Valea Lungă, Cergău, Lupu, Șugag, Dobra, Săsciori, Blaj, Tiur, Sebeș, Săliște, Deal, Tărtăria, Vințu de Jos, Sibișeni, Vurpăr, Jidvei, Cetatea de Baltă, Cugir, Baia de Arieș, Valea Lupșii, Lupșa, Aiud, Teiuș, Stremț, Geoagiu de Sus, Cricău, Coșlar dar și localități din alte județe precum Gherla, Luduș, Sânger și Târnăveni.

„Ne dorim ca acest proiect să acopere cât mai multe sate și comune din județul Alba. Uneori ne aflăm în situația de a nu putea prezenta spectacolele noastre peste tot întrucât nu toate locațile dispun de condiții tehnice minime pentru ca piesa să nu-și piardă din calitățile artistice. Pe cât posibil adaptăm spectacolele la spațile de joc deoarece ne dorim să oferim cât mai multor copii accesul la teatru profesionist. Încă de la înființare, Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia a fost unul de deplasare și vom continua astfel tradiția acestuia. Pe timpul verii, chiar dacă stagiunea este închisă, actorii teatrului pregătesc un nou spectacol.

Vă așteptm cu mult drag la premiera spectacolului Ursuleţul şi anotimpurile, regia Teodora Popa, care va avea loc în luna septembrie la începutul stagiunii 2015 – 2016”, a declarat Ioana Bogăţan, managerul teatrului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax