Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 60 de studenți de la Universitatea „1 Decembrie 1989” din Alba Iulia au primit burse Erasmus. Marți va avea loc o nouă selecție

Publicat

Zeci de studenţi de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vor pleca anul acesta cu burse la universităţile din Europa, prin programul Erasmus. O altă selecţie pentru astfel de burse va avea loc la UAB în data de 29 aprilie.

Pentru selecţia din 28 martie 2014 şi-au depus dosarul 90 de studenţi. 17 dintre ei se află deja într-o mobilitate de studiu la Universităţi europene şi vor să continue experienţa unică a programului Erasmus printr-o mobilitate de plasament, timp de 3 luni, pe perioada verii.

Din cei 90 de studenţi, 68 au obţinut un punctaj mai mare de 15 puncte şi au îndeplinit baremul testului scris de limbă engleză, ceea ce i-a ajutat să se califice pentru obţinerea unei burse. Majoritatea studenţilor au ales ţări precum Polonia (unde îsi vor desfăşura stagiul de practica in Universitati), Italia (unde vor fi plasaţi la firme pentru practica de specialitate), Grecia (vor lucra în hoteluri din insule si vor fi remunerati. Există studenţi care vor pleca în Anglia, la o firma de consultanta juridică şi economica şi în Germania, la Berlin, la Institute for Cultural Diplomacy. Pentru că mai există fonduri disponibile, marţi, 29 aprilie vom mai organiză o selecţe pentru acest tip de burse.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax