Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Polițiștii din Aiud au aplicat amenzi în valoare de peste 6.500 de lei pietonilor și șoferilor indisciplinați în trafic

Publicat

Pietonii din Aiud care au traversat strada prin locuri nepermise, șoferii indisciplinați și cei cu nereguli în actele autovehiculelor au intrat în atenția polițiștilor, în cadrul unei acțiuni organizate miercuri, în oraș. Un grup de 42 de persoane care circulau pe jos s-au ales cu sancțiuni, un șofer a rămas fără permis pentru că a fost prins în timp ce conducea aflat sub influența alcoolului, iar altul a rămas fără certificatul de înmatriculare a mașinii.

În scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic, în mod deosebit al pietonilor care se angajează în traversarea străzii în mod neregulamentar, poliţiştii rutieri din Aiud au organizat, miercuri, între orele 9.00-13.00 şi 14.00-20.30, pe raza municipiului, o acţiune la care au participat şi poliţişti ai Serviciului Rutier Alba şi ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud.

Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.550 lei, din care 42 pietonilor care s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere (pentru consum de alcool) şi un certificat de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ady

    vineri, 15.02.2013 at 10:48

    ce altceva stiu sa faca? sa treaca cu vedrerea pe cei cu ‘pile’ si sa traga pielea de pe omul cu 700 lei salar pe luna! La trecerile de pietoni ar trebui puse semafoare cu buton,cu temporizator.Ca trec oamenii ca gastele…frumos pe rand..iar tu astepti in masina…..clar ca nu ai rabdare!

  2. Adriana

    vineri, 15.02.2013 at 20:22

    Mai bine sa verifice si microbuzele de pe ruta Aiud -Ocna Mures, care tot timpul sunt supraaglomerate. Si autobuzele care transporta elevii! Este bine si ca atentioneaza pietonii sau chiar i-a amendat ca nu au traversat pe la trecerea de pietoni,dar ce ne facem si cu cei care nu acorda prioritate pietonilor care asteapta la trecere?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax