Connect with us
Publicitate

Uncategorized

S-a dus cu caprele la păscut și s-a întors bătut. Un bărbat de 64 de ani din Vinţu de Jos a ajuns la spital cu leziuni la cap şi membre

Publicat

spital alba

Un bărbat de 64 de ani Vințu de Jos a ajuns la spital după ce, duminică, acesta a iesit cu caprele la păscut și a fost agresat de un alt bărbat din localitate. Față de agresor, polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Duminică, 21 octombrie, la orele 17,30, poliţiştii Postului de Politie Vinţu de Jos, au fost sesizaţi de către un bărbat din Vinţu de Jos, cu privire la faptul că tatăl său, J. I., de 64 de ani, din aceeaşi comună, a fost victima unei agresiuni.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că în aceeași zi, la ora 16.30, în timp ce se afla cu caprele la păscut în apropierea locuinţei lui P.V., de 61 de ani, din Vinţu de Jos, între cei doi s-a produs un conflict spontan în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri cu bâtele.

În urma leziunilor suferite, J.I. a suferit o fractură la nivelul braţului stâng, leziuni la nivelul capului, precum şi al braţului drept şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări faţă de P.V., sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, încadrarea juridică finală a faptei urmând a fi făcută în funcţie de concluziile medico legale ce vor fi formulate de către specialiştii legişti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax