Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Teste cu simulator de accidente la Alba Iulia. Acţiune în faţa Bazinului Olimpic, pentru conştientizarea şoferilor privind importanţa conducerii preventive

Publicat

simulator Sâmbătă, în faţa Bazinului Olimpic, cei care vor „să-şi testeze limitele” pot participa la un proiect iniţiat pentru conştientizarea şoferilor privind conducerea preventivă şi importanţa purtării centurii de siguranţă. Vor avea acces la un simulator de accidente rutiere, în care sunt testate reacţiile corpului la un impact cu viteză mică.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul proiectului „Condu Prudent! Alege Viaţa!”, derulat de membrii Clubului Rotaract Alba, alături de cluburile Rotary Alba Iulia, Rotary Alba Iulia Civitas Solis, cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 iunie, între orele 17.00-19.00 în faţa Bazinului Olimpic.

Proiectul îşi propune conştientizarea şoferilor, şi nu numai, cu privire la importanţa purtării centurii de siguranţă pe durata aflării într-un autovehicul şi importanţa conducerii preventive.

Campania a fost lansată în 2008 la nivelul Districtului 2241 România şi Republica Moldova, având în vedere sensibilizarea conducătorilor auto asupra accidentelor rutiere numeroase, cauzate cu preponderenţă de comportamentul agresiv la volan şi imprudenţă.

Toţi cei care vor fi prezenţi la acest proiect vor avea ocazia, prin intermediul unui simulator de accidente rutiere, să îşi testeze reacţiile corpului în momentul unui impact la o viteză între 10 şi 30 km/h.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax