Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘAPTE dosare penale, în weekend, pentru şoferi cu alcool „la bord” sau persoane care conduceau fără permis, pe drumuri publice din Alba

Publicat

politisti, trafic alba iulia Şapte bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi de polițiștii din Alba în timp ce conduceau pe drumurile județene sau naționale fără permis sau sub influența alcoolului.

Sâmbătă, în jurul orei 00.10, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Blaj a oprit pentru control, pe strada Eroilor, un autoturism ce era condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiu. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că tânărul avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care, pe numele său, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.
Duminică, în jurul orei 2.55, polițiștii rutieri din Blaj l-au depistat pe B.A.B., de 29 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de B.A.B. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Vineri,  în jurul orei 22.47 , polițiștii din Baia de Arieș l-au depistat pe I.N., de 19 ani, din comuna Lupșa, care, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, circula pe DN 75, cu un moped neînmatriculat. Față de I.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Duminică, în jurul orei 2,40, polițiștii din Alba Iulia l-au depistat pe S.D.I., de 29 ani, din comuna Sântimbru, care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de S.D.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Tot duminică, în jurul orei 14.45, poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat pe S.A., de 43 de ani, din comuna Lopadea Nouă, care conducea un autoturism pe strada Sergent Haţegan din Aiud, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,62 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de S.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi, poliţiştii Postului de Poliţie Ponor l-au depistat pe H.V.A., de 29 de ani, din comuna Mogoş, în timp ce conducea un autoturism pe DC 106, pe raza comunei Ponor, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de H.V.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.
Duminică, în jurul orei 16.50, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Cenade, au oprit pentru control un moped condus de G.E.S., de 18 ani, din comuna Valea Lungă. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de G.E.S. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax