Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Scandal între doi aiudeni cu alcool „la bord”: Un bărbat de 49 de ani a ajuns la spital cu răni de cuţit

Publicat

Un bărbat de 49 de ani din Aiud a ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu răni cauzate de lovituri de cuţit, după ce între acesta şi un alt bărbat de 43 de ani, ambii aflaţi sub influenţa alcoolului, s-a iscat un conflict spontan. Agresorul s-a ales cu dosar de cercetare penală.

Duminică, 24 iunie, la ora 00.09, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către F.Z.G., un bărbat de 49 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că a fost  agresat  de către C.L., de 43 de ani, din Aiud, care i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că sâmbătă seara, în timp ce se aflau pe strada Lăutarilor din Aiud, între cei doi bărbaţi care erau sub influenţa alcoolului s-a produs un conflict spontan, în timpul căruia C.L. i-a aplicat lui F.Z., mai multe lovituri cu un cuţit, în zona membrelor inferioare.

Victima a fost transportată la spitalul din Aiud, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde a rămas internată.

Faţă de C.L. a fost întocmit un dosar de cercetare penală, încadrarea juridică finală a faptei sale urmând a fi făcută în funcţie de concluziile medico-legale ce vor fi formulate în cauză şi probatoriul administrat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax