Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Și-a fracturat femurul la locul de muncă: Un bărbat din Vințu de Jos s-a accidentat în timp ce repara o autoutilitară

Publicat

Un bărbat din Vințu de Jos a ajuns la spital cu fractură de femur după ce s-a autoaccidentat în timpul serviciului. Angajat al unei firme din comună, acesta a căzut de la înîlțimea de 1 metru în timp ce repara o autoutilitară. Poliția a demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

În data de 10.07.2014 orele 0640, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos au fost sesizaţii cu privire la faptul că, la sediul unei societăţi comerciale din comuna Vinţu de Jos, a avut loc un accident.

Din primele cercetări efectuate la locul producerii evenimentului semnalat, poliţiştii au stabilit că în timp ce desfăşura activităţii de reparaţii la motorul unui încărcător frontal (ifron), un bărbat de 45 de ani, angajat al societăţii respective, a alunecat de pe bara de protecţie a acestuia şi a căzut de la o înălţime de aproximativ un metru faţă de sol, suferind leziunii la nivelul membrului inferior drept.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Sebeş, unde a fost diagnosticat cu „fractura de femur’’, şi i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax