Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sondaj CCSB: Reprezentanţii USL, în fruntea preferinţelor la alegerile parlamentare

Publicat

parlament

Potrivit unui sondaj realizat de CCSB în perioada 28 august – 1 septembrie, dacă în 9 septembrie ar avea loc alegeri parlamentare, USL ar câştiga fără probleme un procent de 62%, în timp ce PDL ar primi 18%, PP-DD – 8%, UDMR – 6%, iar PRM – 2%. Acelaşi sondaj arată că 62% dintre cei intervievaţi nu sunt mulţumiţi cu decizia Curţii Constituţionale de invalidare a referendumului privind demiterea preledintelui Traian Băsescu.

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.004 de persoane, cu o marjă de eroare de +/- 3,1%.  În ceea ce priveşte interesul faţă de alegerile parlamentare, 60% dintre repondenţi au răspuns pozitiv, în timp ce 25% susţin că nu sunt interesaţi de acesta.  Astfel, 52% s-ar prezenta la vot, 34% nu doresc să se exprime la scrutin, iar 15% sunt plecaţi din România.

Sondajul mai dezvăluie că, din cele 1.004 de persoane, 61% sunt de părere că Traian Băsescu ar trebui să-şi dea demisia, iar 34% susţin că ar trebui să rămână în funcţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax