Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sportivii de la CS Unirea nu au bani să meargă în finale. Consilierii locali nu au mai finanțat clubul de mai bine de un un an

Publicat

YouTube video

Sportivii CS Unirea din Alba Iulia nu mai au bani să meargă în finalele competițiilor din acest an. Acesta este semnalul de alarmă tras de directorul Nicolae Nistor, care susține că, deși între club și CL Alba Iulia există un parteneriat de finanțare, nu au mai fost alocați bani în această direcție din 2011. Nistor  a ridicat această problemă în ședința de Consiliu Local.

Potrivit directorului CS Unirea, conform parteneriatului încheiat, CL Alba Iulia ar urma să finanțeze anual clubul cu suma de 150.000 de lei. Chiar și așa, din 2011, clubul nu a mai primit niciun leu, făcând aproape imposibilă participarea sportivilor la competiții. „Avem 98 de sportivi de sportivi de performanță care au reușit prin muncă să ajungă în finale, iar acum se lovesc de lipsa banilor. Există bani pentru baschet, pentru handbal și pentru orice altceva dar pentru noi nu. Avem sportivi care prin muncă au ajuns unde au ajuns, avem câștigate 49 de medalii, din care 11 de aur. Toate acestea ar trebui să conteze, dar de 5 luni de zile bat holurile primăriei și nimic”, a arătat Nistor în fața consilierilor, dar reacția nu a fost ce așteptată. Edilii locali au fost limitați în promisiuni financiare, dar au asigurat că vor lua în discuție această problemă într-o viitoare ședință de CL.

Nicolae Nistor (PNL) a revenit pe postul de director al CS Unirea în urmă cu 5 luni, după ce și-a recâștigat funcția pierdută în 2009, la Tribunalul Alba. În locul acestuia a fost numit atunci Marius Anghel. Nistor a declarat că CL Alba Iulia nu a mai dat bani clubului nici în 2011, când director era Anghel, așa că nu vrea să se pronunțe dacă lipsa finanțării ar avea oarecare conotații politice.

Acesta susține că, „singura politică pe care consilierii ar trebui să o aibă în vedere este cea a clubului”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax