Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Stage Club pregătește două super petreceri, în week-end. Vezi cum te poţi distra vineri şi sâmbătă

Publicat

Începând cu 20 iulie, Stage Club dă ora exactă pentru petreceri. Organizatorii încearcă să ofere albaiulienilor un nou concept de party, ”Past’s Not Dead”. Genurile muzicale din aceste seri vor fi reggae, hip-hop, pop-rock, retro și latino, astfel că petrecerile de vineri vor fi pe toate gusturile celor care știu cu adevărat să se distreze.

”Past’s Not Dead” va avea și un dress code, iar pentru vineri acesta va fi ”superstar”. Intrarea la eveniment este liberă.

Pentru party-ul de sâmbătă, reprezentanţii Stage Club s-au gândit și la cei care nu au putut să meargă la mare în această vară. Seara va fi numită ”Los Marneros”, iar cele mai noi hit-uri, dar și atmosfera din club vor avea rolul de a aduce atmosfera fierbinte de pe litoral, la Alba Iulia.

Dress code-ul va fi bleumarin, navy, sailor. Intrarea va fi liberă până la ora 23.00, iar pentru fete, până la ora 24.00. Ulterior, prețul biletelor va fi de 10 lei pentru toată lumea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax