Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA PE ALBA24: Gunoiul din spatele Cinematografului „Dacia” nu a mai fost ridicat de două luni

Publicat

Gunoiul din spatele cinematografului „Dacia” din Alba Iulia nu a mai fost ridicat de aproximativ două luni, ne-a anunţat un cititor Alba24. Locuitorii din zonă sunt nemulțumiți de faptul că în oraș curățenia lasă de dorit și că sunt neovoiţi să treacă zilnic pe lângă mormane de deşeuri ce se descompun în tomberoane.

Cititorul Alba24 ne-a transmis şi fotografii sugestive care arată mormanele de gunoi din spatele cinematografului din oraș. Potrivit acestuia, societatea care se ocupă cu ridicarea deșeurilor nu a mai adunat deşeurile de aproximativ două luni.

Nu este prima dacă când cetățenii se confruntă cu această problemă. În urmă cu câteva luni, mai mai multe zone din oraș erau sufocate de mormanele de gunoi.

Întrebați atunci despre această problemă, reprezentanții „Salprest” au explicat că motivul pentru care nu se adună deșeurile este acela că asociațiile de locatari nu și-au plătit facturile pentru gunoi de mai bine doi ani.

Vezi detalii aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax