Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Călătoriile cu autobuzele STP pot fi plătite în Alba Iulia şi Turda, online și de pe telefonul mobil. La prima achiziție 3 călătorii sunt gratuite

Publicat

copii STP Utilizatorii mijloacele de transport în comun din Alba Iulia și Turda își pot procura biletele de călătorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicația mobilPay Wallet, dezvoltată de NETOPIA mobilPay. Mai mult, toți cei care optează pentru cumpărarea unui bilet prin această metodă de plată, primesc, la prima achiziție, 3 călătorii nominale gratuite.

Plata transportului în comun dintr-un portofel digital este o premieră pe piața românească, de care beneficiează locuitorii orașelor Alba Iulia și Turda. Pentru a marca introducerea plății din mobilPay Wallet, NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plăți mobile din România, pune la dipoziție tuturor utilizatorilor aplicației, 3 bilete de călătorie gratuite, la primul bilet nominal cu o călătorie, achitat de pe telefonul mobil.

„Plata mobilă înseamnă pentru noi, în primul rând, simplificare. De ce să stai la rând ca să-ți reînnoiești abonamentul de transport sau ca să-ți cumperi un bilet, când ai în permanență un portofel digital pe smartphone-ul tău. România este într-un moment al pionieratului în zona de plăți online și mobile. Iar NETOPIA mobilPay este aici tocmai ca să se asigure că inovațiile se transformă în realități care ne fac viața mai ușoară”, a spus Antonio Eram, CEO și Fondator al NETOPIA mobilPay.

Pentru a beneficia de cele trei călătorii gratuite, clientul trebuie să acceseze de pe telefonul mobil get.mobilpay.ro, să își descarce aplicația compatibilă cu sistemele de operare Android sau iOS, să înregistreze și să confirme cardul bancar. Promoția se acordă prin returnarea valorii călătoriilor achiziționate, chiar în ziua realizării plății. Campania se aplică doar în cazul achiziției de călătorii nominale, nu și pentru abonamentele lunare sau de o zi.

Plata prin mobilPay Wallet poate fi realizată inclusiv de către utilizatorii aplicației care nu și-au confirmat cardul, având în vedere valoarea mică a acesteia, însă doar utilizatorii cu cardurile confirmate vor putea beneficia de promoție. Pe lângă Alba Iulia și Turda, această modalitate de plată va fi introdusă și în transportul public din Cluj Napoca.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax