Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Studiu: Peste 30% dintre români nu cred că-şi găsesc loc de muncă în ţară, în acest an şi vor să plece peste hotare

Publicat

loc de munca job post vacant Peste 30% dintre români nu se aşteaptă să-şi găsească loc de muncă în ţară, în acest an. Astfel, se gândesc să plece într-un alt oraş sau chiar în străinătate pentru a-şi căuta un job.

Sunt concluziile unui studio ce relevă faptul că 34% dintre români care au răspuns la întrebări nu sunt optimişti în privinţa găsirii unui loc de muncă în 2017.

Aproape 39% dintre aceştia iau în calcul relocarea într-un alt oraş pentru a găsi un job, iar a 40% se gândesc chiar la părăsirea ţării pentru a-şi căuta un loc de muncă.

În ceea ce priveşte românii angajaţi care au răspuns la acest studiu, o treime din aceştia ar fi dispuşi să se mute în alt oraş pentru un post mai bun, în timp ce peste 51% dintre ei vor să rămână la actualul loc de muncă.

Cu toate că multe persoane care au participat la studiu au spus că le vor creşte salariile anul acesta, peste 45% dintre români spun că nu își vor permite un concediu mai scump decât anul trecut şi doar puţin peste 27% dintre cei chestionaţi au afirmat că vor putea să îşi aleagă o vacanţă mai scumpă.

Studiul a fost realizat de Smart Dreamers şi au răspuns la întrebări peste 1.000 de persoane. Marja de eroare a studiului prezentat este de +/- 3%

sursa: digi24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apocalipsa lui Rika

    sâmbătă, 19.08.2017 at 12:54

    nu se merita sa lucri in tara pe un salar de sclav ! mai bine lucri dincolo pe 2000-4000 euro in mana si conditi mai bune deca la noi ! romania nu ofera decat ia ! loati tot ce aveti in tara si plecati din romania ca va furaaa politicenii de va rup !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax