Connect with us
Publicitate

Uncategorized

UPDATE: Tânăr de 17 ani din Alba Iulia reţinut de poliţişti, pentru furturi din subsolurile blocurilor

Publicat

Un tânăr de 17 ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti, luni, după ce a devenit principalul suspect în cazul unor furturi din boxele unor blocuri din municipiu.

Minorul C.P.I. ar fi sustras bunuri din patru dependinţe aflate la subsolul unui bloc de pe strada Henri Coandă din Alba Iulia, în noaptea de 9 spre 10 octombrie. Acesta este cercetat şi pentru un alt furt comis, împreună cu un minor de 14 ani, în data de 12 august, dintr-un alt subsol de bloc. Cei doi ar fi produs pagube în valoare de 1000 lei.

Tânărul de 17 ani este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au precizat că, în urma cercetărilor extinse, s-a stabilit că tânărul de 17 ani a fost implicat în mai multe fapte penale, alături de alţi suspecţi:

„În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia a rezultat că, în perioada februarie –octombrie 2011, C.P.I., împreună cu C.C.R.,  de 18 ani, C.I.I., de 14 ani şi C.B., de 24 de ani, toţi din municipiul Alba Iulia au comis mai multe fapte penale pe raza municipiului Alba Iulia, după cum urmează:

În perioada 19.09-19.10.2011 cei patru au sustras pe timp de zi (în repetate rânduri), ţeavă de cupru şi fire electrice dintr-un imobil aflat în construcţie situat pe strada Decebal din Alba Iulia, cauzând un prejudiciu de 16.000 lei.

În data de 06.10.2011 C.P.I. şi C.B. au sustras din Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, dintr-o cabină destinată artiştilor, un portmoneu ce aparţinea unei actriţe, în care se aflau documente de identitate ale acesteia şi suma de 4.500 lei.

În data de  19.09.2011, C.C.R. a sustras, pe timp de zi, cabluri electrice din două posturi de transformare a energiei electrice.

La data de 24/25.02.2011, C.I.I. a pătruns prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia, fără a reuşi să sustragă bunuri iar în noaptea de 07/08.03.2011 a sustras un banner aparţinând unei societăţi comerciale ce era amplasat pe strada Bucureşti din municipiul Alba Iulia.”

Foto: arhivă

Andra TOTH

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax