Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 24 de ani din comuna Săsciori, cu dosar penal. A condus un autoturism cu autorizaţie provizorie de circulaţie expirată

Publicat

sofer volan

sofer volan masina condus Un tânăr de 24 de ani din comuna Săsciori s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de poliţişti la volanul unui autoturism ce avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată. Acesta a fost oprit în trafic, la Sebeşel.

Potrivit IPJ Alba, luni, 5 decembrie, în jurul orei 19.10, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au oprit, pentru control, pe raza localităţii Sebeșel, un autoturism cu numere provizorii de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată de la începutul lunii noiembrie 2016.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax