Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 26 de ani din Teiuș, propus pentru arestare preventivă. A făcut scandal și a jignit polițiștii

Publicat

Un tânăr de 26 de ani din Teiuș, cunoscut cu antecedente penale, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și este propus pentru are stare preventivă. Acesta este cercetat după ce a provocat un scandal pe stradă și a jignit oamenii legii.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Teiuş, au început, miercuri, urmărirea penală şi au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de H.A.E., de 26 de ani, din Teiuş cunoscut cu antecedente penale, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi sfidarea organelor judiciare.

În cursul zilei de joi, învinuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă.

Potrivita datelor transmise de IPJ Alba, joi la ora 19,01, poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Teiuş, au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal provocat de un bărbat din Teiuş în timp ce se afla pe strada Horea din Teiuş.

Poliţiştii deplasaţi imediat la faţa locului l-au identificat pe H.A.E., de 26 de ani, din Teiuş, cunoscut cu antecedente penale, care a provocat scandalul şi a adresat cuvinte jignitoare mai multor persoane aflate pe stradă.

Comportamentul agresiv al bărbatului a continuat şi după intervenţia poliţiştilor, acesta adresând injurii la adresa instituţiei poliţiei. Poliţiştii au luat măsura imobilizării şi conducerii la sediul poliţiei unde i-au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi “sfidarea organelor judiciare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. maria

    joi, 11.04.2013 at 11:28

    Daca era primar nu patea nimic, legea se aplica doar pentru unii, ce masuri s-au luat impotriva primarului din Blandiana care are exact asa un comportament (inclusiv antecedente)ca si tanarul prezentat mai sus? Poate ne spuneti voi ziaristii?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax