Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat care a vizitat talciocul, mai multe baruri și Cetatea Alba Carolina și-a dat seama că a rămas fără rucsac și o borsetă

Publicat

Cum s-a terminat cazul unui bărbat care a vizitat talciocul și Cetatea Alba Carolina, iar apoi și-a dat seama că și-a pierdut rucsacul și o borsetă. 

S-a petrecut la mijlocul lunii septembrie a anului 2023, iar o decizie în isntanță a venit în data de 11 iunie 2024. Polițiștii nu au reușit să rezolve cazul deoarece bărbatul a anunțat dispariția lucrurilor la aproape 16 ore de când s-ar fi produs fapta.

Ce s-a întâmplat

”În data de 17 septembrie, bărbatul a vizitat talciocul și mai multe localuri din zona Cetății Alba Carolina, în jurul orei 00:00, a realizat că îi lipsește un ghiozdan și o borsetă, pe care le avea asupra sa. În ghiozdan, persoana vătămată a susținut că se aflau o pereche de ochelari, o geacă de culoare verde, iar în borsetă se regăseau documentele sale personale și un telefon.

Polițiștii u au putut fi identificate informații de interes cu privire la autor, iar din cauza faptului că persoana vătămată a vizitat multiple locuri în acea seară și că perioada de timp în care s-ar fi putut produce fapta este de 16 ore, nu au putut fi identificate sisteme de supraveghere care să conțină momentul săvârșirii infracțiunii”, se arată în motivarea instanței.

Oamenii legii nu au putut rezolva cazul din lipsa de probe. Procurorii au cerut închiderea dosarului, iar magistrații au admis cererea acestora. Drept urmare, în data 11 iunie 2024, dosarul a fost închis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax