Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urmărire pe străzile din Alba Iulia. Un angajat al unei spălătorii auto din municipiu a sustras maşina unui client şi făcut-o praf

Publicat

pol

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00, a fost semnalat un accident pe strada Brânduşei din Alba Iulia, în zona Pâclişa.  În urma cercetărilor s-a arătat că şoferul maşinii era un angajat al unei spălătorii auto, iar autoturismul era furat.

În cursul nopţii trecute, o maşină marca Dacia Logan înmatriculată în Alba s-a răsturnat, iar şoferul acesteia a ajuns la spital. Din informaţiile oferite de IPJ Alba, tânărul care se afla la volanul maşinii este angajat al unei spălătorii auto din municipiul Alba Iulia, iar autovehiculul pe care îl conducea era sustras din incinta spălătoriei. Bărbatul, de 24 de ani, se afla sub influenţa alcoolului şi nu nu poseda permis de conducere. Deoarece acesta nu a respectat semnalul poliţiştilor în trafic, oamenii legii au procedat la urmărirea lui, moment în care conducătorul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Vă prezentăm comunicatul de presă emis de IPJ Alba:

„La data de 10.12.2011, ora 1,25, o patrulă mixtă formată din poliţist rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi poliţist local, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe B-dul 1 Decembrie 1918 din municipiul Alba Iulia, a efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism.

Întrucât conducătorul autoturismului nu a respectat semnalul poliţiştilor, s-a trecut la urmărirea acestuia, iar, la intersecţia străzilor Brânduşei cu strada La Recea, conducătorul autoturismului urmărit a pierdut controlul asupra acestuia, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Conducătorul auto, G.R.F., de 24 de ani, din comuna Fărău, judeţul Alba, a fost transportat cu o ambulanţă de Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar, în urma investigaţiilor efectuate, nu au fost evidenţiate leziuni grave.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care acesta l-a condus a fost sustras din incinta unei spălătorii auto din Alba Iulia, al cărui angajat este, G.R.F. având acces la cheile autoturismului lăsat de proprietar pentru a fi curăţat.

În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În continuare, faţă de G.R.F. sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax