Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vicepreședintele PSD Alba, VICTOR NEGRESCU, a devenit europarlamentar. A promis „Ambasada Moților” la Bruxelles

Publicat

YouTube video

Victor Negrescu din București, vicepreședintele PSD Alba pentru Parlamentul European, și-a obținut mandatul de europarlamentar, după ce șeful PSD Victor Ponta a convins-o pe Ecaterina Andronescu să se retragă pentru că „sunt destule bătălii și în țară”. Duminică seară, după ce primele rezultate de la secțiile de vot prevesteau o victorie PSD, Victor Negrescu a declarat că „munca noastră pentru județ de-abia începe, o muncă de promovare a județului la Bruxelles”.

Acesta a mai spus că prioritatea numărul unu este „să promovăm interesele județului Alba la Bruxelles”, iar una dintre modalitățile prin care va fi făcut acest lucru este „ambasada moților la Bruxelles”, o promisiune PSD din campania electorală. Până în prezent, niciun amănunt despre acest proiect nu a fost făcut public.

YouTube video

În urmă cu patru ani, când Victor Negrescu a candidat pentru un mandat de parlamentar, a afirmat că va propune o lege prin care să fie redus TVA-ul la prezervative, pe motiv că trebuie luată în considerare „viaţa din ce în ce mai activă a cetăţenilor, dar şi aspectele medicale pe care le implică“. Propunerea de reducere a TVA la prezervative a pornit de la statisticile îngrijorătoare a îmbolnăvirilor de HIV / SIDA şi a numărului mare de avorturi.

Citește și Candidatul care propus reducerea TVA la PREZERVATIVE. Este vicepreședinte la filiala unui partid din Alba

Pe Facebook, Negrescu se laudă că în campania electorală pentru europarlamentare a parcurs mai bine de 11.000 de kilometri şi a cunoscut mii de români din peste 20 de judeţe și 50 de localităţi.

Citește și Veniturile lui Victor Negrescu, candidatul cu care PSD Alba se mândrește că l-a introdus în lista pentru Parlamentul European

Ecaterina Adronescu a declarat, joi, că a renunţat la mandatul de europarlamentar pentru a face ceea ce poate face mai bine, acolo unde este ”utilă”, şi anume legea învăţământului, adăugând că, personal, crede că nu era un lucru nepotrivit pentru ea să fie europarlamentar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. RESPONSABIL 50

    sâmbătă, 31.05.2014 at 09:09

    ….FELICIT TINERETEA! FELICIT IMPROSPATAREA, SUFLUL NOU DAT PARTIDULUI!
    Este usor sa punem etichete…fara sa dam o sansa tinerilor. MULTA BAFTA DOMNULE NEGRESCU!
    …modelul PMP..??!!!
    ….SINCERE FELICITARI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax