Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Două firme din Alba Iulia, amendate după ce angajații lor au aruncat gunoi lângă modulele de colectare selectivă

Publicat

Două societăți comerciale din Alba Iulia au fost amendate cu câte 2500 de lei, după ce angajații lor au aruncat gunoiul, pe jos, chiar lângă modulele de colectare selectivă a deșeurilor, module recent instalate. 

Cei care au aruncat gunoiul au fost surprinși de camerele video amplasate în zonă, iar imaginile au fost făcute publice de către viceprimarul Emil Popescu.

”Primăria Municipiului Alba Iulia a dat în folosință, începând cu data de 23 iunie, primele 5 module pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Acestea sunt amplasate în centrul orașului, iar locatarii din zonă au acces la ele prin intermediul unor cartele.

Din păcate, există situații în care legea nu este respectată. Cu ajutorul unor imagini obținute de pe camerele de supraveghere, am identificat reprezentanți ai două societăți comerciale care au aruncat gunoi lângă modulele de colectare a deșeurilor, proaspăt instalate.

Total ilegal, total împotriva bunului simț! Cei vinovați au fost identificați, iar firmele pentru care lucrează au fost amendate, fiecare, cu câte 2500 de lei”, a scris Popescu pe Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Maria

    vineri, 24.06.2022 at 15:38

    Foarte puțin! Așa ar trebui să se învețe toată lumea să respecte ordinea și curățenia căci nu trăim în junglă! Și să fie corecți cu toată lumea (nu la cei piloși să închidă ochii, cum de altfel se întâmplă la noi)!!

  2. Gogu

    vineri, 24.06.2022 at 20:16

    Puțin..,foarte puțin…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax