Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: PERCHEZIŢII la Aiud şi într-un sat din Mureş. Poliţiştii au descins la domiciliile unor hoţi din locuinţe. Două persoane ARESTATE

Publicat

perchezitii Poliţiştii din Aiud, în colaborare cu jandarmii, SAS şi colegii din Mureş, au descins, joi, în şase locaţii din municipiu şi dintr-un sat din judeţul vecin. Au făcut percheziţii şi au identificat persoane bănuite de comiterea de furturi din locuinţă. Două persoane au fost reţinute într-un dosar cu prejudiciu de aproape 9000 de lei.

UPDATE: Cei doi suspecţi au fost arestaţi preventiv.

Joi, Poliţia Municipiului Aiud a desfășurat o acţiune cu efective mărite, pentru menținerea climatului de siguranță civică, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei rutiere. Au fost efectuate 6 percheziţii domiciliare, identificate 4 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, indisponibilizat un autoturism şi au fost aplicate amenzi în valoare de 4.200 lei, transmite IPJ Alba.

YouTube video

Acţiunea s-a derulat în colaborare cu polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud şi cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba, al poliţiştilor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş şi al jandarmilor.

S-a acţionat, în principal, pentru identificarea persoanelor bănuite de furturi din locuinţe, context în care au avut loc trei percheziţii în municipiul Aiud şi trei în localitatea Glodeni, judeţul Mureş, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea de furturi din locuinţă.

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 37 de persoane, au fost verificate 46 de autovehicule precum şi 7 obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 3 infracţiuni şi au fost identificate 4 persoane bănuite de comiterea de furturi din locuinţe. Faţă de două dintre aceste persoane a fost luată măsura reţinerii.

Doi bărbaţi şi o femeie din localitatea Glodeni, judeţul Mureş au fost identificaţi ca persoane bănuite de comiterea unui furt din locuinţă, faptă reclamată la data de 13 aprilie 2017, de către un cetăţean de 79 de ani, din localitatea Beţa, comuna Lopadea Nouă, judeţul Alba.

În sarcina celor trei, cu vârste de 22, 27 şi 30 de ani, s-a reţinut faptul că, folosindu-se de un autoturism, s-au deplasat în localitatea Beţa, judeţul Alba unde femeia şi unul dintre bărbaţi au intrat în curtea locuinţei victimei, pretextând faptul că-i datorează o sumă de bani soţiei acestuia.

În acest context, la un moment dat, profitând de neatenţia vârstnicului, femeie a pătruns într-o încăpere alăturată, iar dintr-un dulap a sustras suma de 8.800 de lei.

La percheziţii, oamenii legii au şi identificat autoturismul folosit la comiterea infracţiunii precum şi o parte din suma de bani sustrasă din locuinţa cetăţeanului din Beţa.

Faţă de femeie şi unul dintre bărbaţii cercetaţi pentru furt, a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând csă fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Totodată, autoturismul despre care există date că a fost folosit la comiterea faptei, a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax