Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Președintele Senatului, acuzat că a intrat peste rând la muzeul din Roșia Montană. Tăriceanu: „Am vizitat muzeul odată cu grupul din care făceam parte”

Publicat

tariceanu muzeu rosia montana Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost criticat miercuri de mai mulţi vizitatori ai Muzeului Mineritului din Roşia Montană pentru că ar fi intrat peste rând în muzeu. Tăriceanu a explicat, într-o postare pe rețeaua de socializare, că a intrat în muzeu odată cu grupul din care făcea parte, nu înaintea altcuiva. 

În imaginile filmate de un cititor Hotnews.ro se vede cum un vizitator îi spune lui Tăriceanu că „e bătaie de joc”.

Preşedintele Senatului răspunde: „Nu-mi reproşaţi mie, că nu fac eu organizarea”.

Oamenii ar fi fost iritaţi de faptul că au fost nevoiţi să aştepte până când grupul lui Călin Popescu Tăriceanu şi-a terminat vizita în muzeu.

YouTube video

Călin Popescu-Tăriceanu a explicat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că informațiile apărute în spațiul public, potrivit cărora nu ar fi stat la coadă pentru a vizita Muzeul Mineritului din Roșia Montană și ar fi intrat peste rând, nu sunt adevărate și că a intrat în muzeu odată cu grupul din care făcea parte.

„În altă ordine de idei, am constatat că în spațiul public a fost propagat un filmuleț în care apar la terminarea vizitei pe care am făcut-o la muzeu. Pentru a oferi informații corecte și în speranța că nicio publicație nu va folosi filmulețul pentru a răspândi informații false, vreau să fac o serie de precizări. Muzeul se vizitează în grupuri de persoane. Numărul persoanelor este stabilit de organizatori și de reprezentanții muzeului. Astfel că, am așteptat și noi, împreună cu ceilalți turiști pentru ca grupul precedent să termine vizita, înainte de a începe turul grupului din care am făcut parte. Așadar, am vizitat muzeul odată cu grupul din care făceam parte, nu înaintea altcuiva.

Tot astăzi am așteptat aproape o oră, alături de alte sute de turiști, pentru a vizita peștera Scărișoara. Așa este în multe locuri în țară în aceste zile, ceea ce arată și că foarte mulți români au ales să își petreacă această mini-vacanță în România, ceea ce nu poate fi decât un lucru îmbucurător”, a scris Tăriceanu, pe pagina sa de Facebook.

Președintele Senatului vizitează, în această perioadă, mai multe județe din țară. Acesta a lăudat modul în care comunitatea a organizat Muzeul Mineritului de la Roșia Montană.

Nu este pentru prima dată când Tăriceanu este criticat în împrejurări de acest fel.

În urmă cu un an, preşedintele Senatului a fost filmat când s-a dus să-şi reînnoiască permisul de conducere ocolind coada de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Bucureşti pe o uşă din curtea interioară. Acolo a fost aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei, care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului. În tot acest timp, în care Tăriceanu a completat documentele şi a făcut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea să intre în clădire deşi începuse programul oficial de lucru cu publicul. De asemenea, el a fost filmat și când a blocat o bandă de mers la intersecția Piața Universității, lăsându-și mașina pe avarii.

sursa: hotnews.ro, digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax