Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vințu de Jos: Un bărbat din Cehia a furat o mașină lăsată cu cheile în contact. Polițiștii l-au testat și l-au reținut

logan

Publicat

Vințu de Jos: Un bărbat din Cehia este acuzat că a furat o mașină lăsată cu cheile în contact. El avea un comportament deviant, ceea ce i-a făcut pe polițiști să îl testeze pentru consumul de droguri. 

La data de 10 iunie 2024, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 34 de ani, din Cehia, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt în scop de folosință.

În după amiaza zilei de 10 iunie, bărbatul ar fi profitat de faptul că un autoturism ar fi fost lăsat, de către proprietar, neasigurat și cu cheile în contact, pe o stradă din localitatea Vințu de Jos și l-ar fi sustras.

Ar fi condus autoturismul, pe drumul public, până pe raza localității Câmpu Goblii, unde l-ar fi abandonat.

Ulterior, bărbatul a fost identificat de polițiști, în timp ce se deplasa, pe jos, pe raza comunei Vințu de Jos.

Întrucât avea un comportament deviant, a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax