Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte, de Sărbători. Prognoza meteo pe două săptămâni. Perioade de ninsoare şi temperaturi

Publicat

zapada craciun Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme în regiuni din ţară, în perioada 12-25 decembrie.Va fi foarte frig pentru această perioadă şi sunt posibile precipitaţii în intervalul 14-16 decembrie, dar şi în apropierea Crăciunului.

În Transilvania, în prima săptămână, media regională a temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de -3 grade, apoi vor marca o creștere și vor depăși ușor pragul de 0 grade. Temperaturile minime vor caracteriza o vreme deosebit de rece pentru această perioadă, cu o medie de -9, respective -7 grade, mai scăzută spre -15 şi -13 grade, în noaptea de 13 spre 14 decembrie și din nou în cursul nopţilor din intervalul 17-19 decembrie.

Probabilitatea apariţie a precipitaţiilor de va fi mai ridicată în jurul datei de 12 decembrie şi în intervalul 14 – 16 decembrie, dar şi pe parcursul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

La munte, la începutul intervalului vremea se va răci accentuat. Temperaturile maxime vor scădea de la medii în jurul a -3 grade, până spre -9 şi -8 grade. Începând din 14 decembrie, va exista o creştere termică, mai importantă în a doua săptămână, până la medii de -2 şi 0 grade. Valorile termice nocturne vor varia de la medii de -14, respectiv -12 grade în prima săptămână, la medii de -9 şi -7 grade în a doua săptămână.

Vor fi precipitații pe arii relativ extinse şi posibil mai însemnate cantitativ în jurul datelor de 12, 15, 20 şi 24 decembrie, dar şi în restul intervalului, însă pe spaţii mai mici şi în general slabe.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax