Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zi de 13 cu ghinion: Şoferi cu dosare penale după ce au condus sub influenţa alcoolului şi au produs accidente rutiere, la Galda şi în Munţii Apuseni

Publicat

etilotest_Doi bărbaţi, din Mogoş şi judeţul Hunedoara s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unor autoturisme sub influenţa alcoolului, după ce au fost implicaţi în două accidente rutiere petrecute sâmbătă, 13 septembrie, la Galda de Jos şi în Ciuruleasa (Munţii Apuseni).

În primul caz au intervenit poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliție Rurală Galda de Jos, care l-au verificat cu alcooltestul pe M.D, de 42 de ani, din comuna Mogoş, judeţul Alba. Aparatul a indicat 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i s-au recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă seara, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Abrud au intervenit pe raza comunei Ciuruleasa şi, în cazul lui Nicolae M., de 67 de ani, din judeţul Hunedoara, valoarea indicată de alcooltest a fost de de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambele accidente s-au soldat doar cu pagube materiale.

Cei doi sunt cercetaţi pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax