Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

În weekend: Royal Crown Trophy. Expoziție chinologică internațională, la Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Cele mai frumoase exemplare canine vor defila şi impresiona din nou publicul, la Alba Iulia, în cadrul competiției Royal Crown Trophy – Trofeul Coroanei Regale. În weekend-ul 10-11 august, pe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, câini cu certă valoare chinologică din întreaga Europă se întâlnesc, în cadrul celei de-a X-a ediții a Expoziției Chinologice Internaționale, pentru a disputa cel mai râvnit trofeu: Supreme Best In Show.

Peste 700 de câini cu certă valoare chinologică din mai multe țări participă în cele trei concursuri desfășurate în acest weekend. Expoziția de la Alba Iulia este singura de acest fel din România care se bucură de patronajul Casei Regale a României, sub tutela căreia s-a înființat Asociația Chinologică din România.

Evenimentul oferă șansa proprietarilor de câini de rasă, de orice dimensiune și de orice vârstă, să-și evalueze cei mai buni prieteni și să se distreze într-o atmosferă inedită, în Cealaltă Capitală. În afara handler-ilor, la Alba Iulia sunt prezenți retaileri importanți din industria animalelor de companie, arbitri internaționali și reprezentanți ai asociațiilor chinologice din România și ai Federației Chinologice Internaționale.

Expoziţiile se desfăşoară cu respectarea regulamentelor F.C.I. şi A.Ch.R. CACIB sunt admişi doar câinii ce posedă certificat de origine (pedigree) recunoscut de către F.C.I..

Programul Royal Crown Trophy 2019:

CAC – 10 august 2019 / CACIB – 10 august 2019 / CACIB – 11 august 2019

  • 10:00 – Deschiderea expoziției / 17:00 – Deschiderea expoziției / 10:00 Deschiderea expoziției
  • 10:00 – Arbritraj la ring / 17:00 – Arbitraj la ring / 10:00 – Arbitraj la ring
  • 20:00 – Junior BIS & BIS CAC / 20:00 – Best in Show CACIB / 14:00 – Best in Show CACIB & Supreme BIS  10-11 august 2019

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax