Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Duminică și luni: Restricții de circulație pe DN 7 între Sibiu și Pitești pentru vehiculele de peste 7,5 tone. Intervalele orare

Publicat

foto: oradesibiu.ro

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă restricţii de circulaţie pe DN 7,  pentru maşinile de mare tonaj, duminică și luni, pe un traseu care care cuprind Dealul Negru și Valea Oltului:  Piteşti (intersecția DN 7 cu DN 7C) – Râmnicu Vâlcea – Veștem (intersecția DN 7 cu DN 1)

Circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în zilele de duminică (23 ianuarie) și luni (24 ianuarie 2022) – zi de sărbătoare legală, Ziua Unirii Principatelor Române.

Astfel, maşinile de mare tonaj nu pot circula pe niciun sens al traseului Piteşti (intersecția DN 7 cu DN 7C) – Râmnicu Vâlcea – Veștem (intersecția DN 7 cu DN 1) duminică între orele 16.00 – 22.00 și luni între orele 6.00 – 22.00.

Încălcarea prevederilor constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax