Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sâmbătă, congres PSD: Lista celor care se bat pentru putere în partid. Pe cine susține organizația din Alba

Publicat

psd

Ziua cea mare pentru PSD se apropie. Sâmbătă, 29 iunie, la Congresul extraordinar se vor vota persoanele care vor ocupa funcțiile de preşedinte al partidului, preşedinte executiv, secretar general şi vicepreşedinţii organizației. 

Pentru funcția ocupată până de curând de Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare s-au înscris patru persoane: Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu și Ecaterina Andronescu.

Surse din cadrul partidului au declarat pentru Alba24 că la București, la congres vor participa 38 de delegați din Alba. Aceștia o vor susține pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al partidului. Decizia pentru susținerea lui Dăncilă a fost luată în interiorul organizației județene cu unanimitate de voturi. 

CITEȘTE ȘI: PSD Alba a decis să o susțină pe Viorica Dăncilă la președinția partidului. Organizația și-a ales delegații pentru Congres

Lupta pentru funcția de președinte executiv se dă între Daniel Suciu, Daniel Florea, Eugen Teodorovici și Sorin Bota.

Cei mai mulți candidați s-au înscris pentru funcția de secretar general: Marius Dunca, Codrin Ştefănescu, Gabriel Petrea, Felix Stroe, Mihai Fifor și Rodica Nassar.

De asemenea, sâmbătă se vor înscrie pe listă și candidații care vor să reprezinte partidul la alegerile prezidențiale din această toamnă. Totuși, Dăncilă a declarat că vor fi făcute sondaje în interiorul partidului pentru a vedea cine este cel mai bine cotat, iar la un congres ulterior se va stabili candidatul pentru prezidențiale. 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax