Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Adolescent de 15 ani, tâlhărit ziua în amiaza mare, pe o stradă aglomerată din Alba Iulia. Agresorul l-a amenințat cu un cuțit

Publicat

Un băiat de 15 ani a fost jefuit ziua în amiaza mare, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia. Acesta a fost amenințat cu un cuțit de către un alt tânăr, care i-a luat telefonul mobil și două bijuterii. Jaful s-a petrecut în apropierea unui supermarket. Imediat, băiatul a sunat la 112. 

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba au declarat că o patrulă de la ordine publică s-a deplasat imediat în zonă și l-a găsit pe autorul tâlhăriei și l-au reținut. Acesta este cercetat acum pentru tâlhărie.

Cum s-au petrecut lucrurile. Potrivit oamenilor legii, la data de 24 octombrie 2019, în jurul orei 13,30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către un minor de 15 ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în timp de se afla în apropierea unui supermarket de pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, un alt tânăr l-ar fi amenințat cu un cuțit și i-ar fi sustras telefonul mobil pe care-l ținea în mână precum și două bijuterii.

”Patrula de siguranță publică s-a deplasat imediat în zona unde a fost semnalat incidentul, iar polițiștii l-au identificat pe un minor de 14 ani, din municipiul Blaj, asupra căruia a fost găsit telefonul sustras.

Minorul a fost reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând ca în cursul zilei de azi, 25 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale” au transmis reprezentanții instituției.

Foto: Arhivă – imagine cu caracter ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax