Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALERTĂ: Un concurent a scos un pistol airsoft și un cuțit la juriul emisiunii ”Românii au talent”. Organizatorii au sunat la 112

Publicat

ALERTĂ la preselecţia emisiuni ProTV ”Românii au talent”: Un concurent a scos pistolul la juriu. 

Duminică, 29 septembrie, dintr-un hotel situat pe raza Sectorului 1 din Bucureşti, în jurul orei 12.45, a fost formulat un apel 112, în care se reclama că un bărbat, de 29 de ani, aflat la o selecție pentru o emisiune TV, a devenit agitat, a arătat celor prezenți un cuțit și un pistol airsoft și a dat foc unei cărți de cult, transmite Poliţia Capitalei.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 2 Poliție pentru cercetări. Acesta a fost audiat și ulterior internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate.

Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax