Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Asistenţii medicali din Alba pot alege să muncească în Marea Britanie

Publicat

Asistenţii medicali din Alba Iulia vor avea ocazia să muncească în spitalele din Anglia. AJOFM Alba au făcut publice 10 posturi, dintre care 5 permanente şi alte 5 temporare. În timp ce, în România, un asistent medical primeşte un salariu de aproximativ 1.000 de lei pe lună, în Marea Britanie, pentru mult mai puţine ore de muncă, aproximativ 37 de ore pe săptămână, obţine un salariu în valoare de 1.500 de lire sterline, adică 7.500 de lei.

Pentru cei care decid să părăsească ţara pentru a câştiga mai bine în străinătate, se mai oferă încă trei locuri de muncă, în Slovenia şi Ungaria. Un post este de maseur (în Slovenia), pentru care cei interesaţi pot aplica până pe 30 martie 2011. Cei care vor să lucreze în Ungaria şi cunosc bine meseria de operator produse ceramice sanitare pot aplica, de asemenea, până în data de 1 iunie 2011.

În judeţul Alba, a fost organizată, luna trecută, o Bursă a locurilor de muncă, în urma căreia 75 de femei au fost selectate de un angajator pentru a culege căpşuni în Spania. La preselecţie s-au prezentat 350 de femei din 10 judeţe. În domeniul agricol, câştigul lunar al unui lucrător român este de 700-900 euro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax