Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cazul bărbatului descoperit într-un frigider la Oiejdea: Legiștii au stabilit care a fost cauza decesului

Publicat

oiejdea barbat mort frigider

Bărbatul găsit decedat într-un congelator în localitatea Oiejdea, după ce ar fi fost pus acolo chiar de către fiul său, a murit din cauza unei afecțiuni cardiace, potrivit rezultatelor necropsiei. Fiul acestuia, reținut inițial sub aspectul savârșirii infracțiunii de profanare de cadavre, va fi cercetat în stare de libertate. 

„Potrivit rezultatelor necropsiei cadavrului bărbatului din Oiejdea, găsit în congelator, moartea acestuia a fost neviolentă și a fost cauzată de o afecțiune cardiacă”, au transmis sâmbătă, 12 ianuarie, reprezentanții IPJ Alba.

Fiul acestuia, reținut inițial pentru 24 de ore sub aspectul savârșirii infracțiunii de profanare de cadavre, va fi cercetat în stare de libertate după expirarea ordonanței de reținere.

Vezi și VIDEO: Detalii halucinante în cazul cadavrului descoperit în frigider. Trai în mizerie, bani la saltea roși de șobolani

Cadavrul unui bărbat de 71 de ani din localitatea Oiejdea a fost găsit în noaptea de joi spre vineri, în lada frigorifică din locuința sa. Se pare că acesta a fost pus acolo de către fiul său, în vârstă de 39 de ani, care le-a declarat poliţiștilor că l-a găsit pe tatăl său decedat, a intrat în panică și l-a pus în congelator.

Față de fiul persoanei decedate a fost luată măsura reținerii, sub aspectul savârșirii infracțiunii de profanare de cadavre.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția bărbatului de către un nepot al acestuia, care la rândul său a fost anunțat de poștaș că bărbatul nu a fost găsit la domiciliu în momentul în care i-a dus pensia. Bărbatul suferea de un handicap sever, nu avea picioare și de deplasa într-un scaun cu rotile. Bărbatul locuia cu fiul său după ce soția și un alt fiu au decedat.

Citește și VIDEO: Caz ȘOCANT în Galda de Jos. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o ladă frigorifică. Fiul, principalul suspect

Vezi și Tânăr ucis de un recidivist din Alba, într-un club din Mediaș. Agresorul, eliberat în baza recursului compensatoriu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax