Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Revenire de senzație: Vasile Ursu, noul șef al Centrului de copii și juniori de la Unirea Alba Iulia

Publicat

Unirea Alba Iulia începe să investească masiv în infrastructură și pentru asta au chemat unul dintre cei mai potriviți oameni pentru centrele de copii și juniori. Este vorba de doctorul în sport Vasile Ursu, antrenor care i-a lansat în fotbalul mare pe Vlad Igna, Eduard Schuller, Fabian Himcinschi, Nicolae Cârnaț și mulți alții.

Condițiile în care s-au despărțit cele două părți nu au fost  amiabile, însă Vasile Ursu a acceptat să revină la Unirea Alba Iulia și să îngroape ”securea războiului”. Antrenorul consideră că doar rezultatele din trecut i-au făcut pe cei din conducere să-și îndrepte din nou atenția spre el, după plecarea lui Neluțu Popa. ”Sunt sigur că șefii care conduc Unirea Alba Iulia s-au gândit și la trecutul meu la club și bineînțeles că a contribuit că până la urmă. Dacă ne uităm la rezultate, cred că am lăsat ceva în urmă. E o funcție dificilă, nu e ușor să te ocupi de copiii și de creșterea lor”, a declarat Vasile Ursu, noul șef al centrului de copii și juniori de la Unirea Alba Iulia.

Noul antrenor al Unirii aduce și argumente pentru care s-a întors la echipă: ”M-am întors pentru că vreau să continui munca pe care am început-o. În săptămâna aceasta voi definitiva staff-ul (nu este exclus ca Alexandru Kalanyos să se întoarcă la club). Obiectivele mele sunt ca echipa mare în viitor să ajungă să fie formată din jucători crescuți de Centrul de copii și juniori. În al doilea rând, creșterea copiilor pentru loturile naționale la toate grupele de vârstă. Vreau să dăm valori pentru România, pentru Clubul Unirea, vrem ca acest club să ajungă un nume în țară și în străinătate. Vrem ca centrul de copii și juniori să devină renumit”, a mai spus Ursu.

Din staff-ul antrenorului ar mai putea face parte Alexandru Kalanyos, Raul Unchiaș, Adrian Bicheși și Florian Brumaru.

Ursu, despre o eventuală revenire a lui Neluțu Popa:  ”Nu e problema mea dacă revine sau nu la club”

Întrebat de o eventuală colaborare cu fostul șef al Centrului de copii și juniori, Vasile Ursu a evitat să discute subiect. ”Domnul Popa, din ce am înțeles eu, nu mai revine la club, nu e problema mea dacă revine sau nu la club. Am colaborat cu el, dar momentan prefer să nu vorbesc despre acest subiect”, a adăugat Vasile Ursu.

Kalanyos: ”Aș reveni la Unirea pentru a crea o generație de campioni”

Contactat telefonic, fostul antrenor al juniorilor republicani de la Unirea Alba Iulia, Alexandru Kalanyos a părut tentat de o eventuală revenire la Unirea Alba Iulia, însă antrenorul are și o condiție pentru a semna cu Unirea. ”Aș veni la Unirea, dar să-mi păstrez  clubul privat. Aș prelua o echipă de copii de la 7 ani și să-i duc la 18 ani. Aș face asta doar pentru a crea generație de campioni”, a declarat Alexandru Kalanyos, antrenor al FC Unirea Juniors (club privat de fotbal).  Un alt motiv pentru care acesta ar putea reveni la clubul din Cetatea Marii Uniri este dat de faptul că tehnicianul a acceptat să semneze hârtiile pentru amânarea achitării restanțelor, în vreme ce alți antrenori (Neluțu Popa, Adrian Bicheși și Adorian Himcinschi au refuzat). ”Am acceptat amânarea restanțelor pentru că sunt  unirist, am fost junior, senior și antrenor la Unirea, e echipa mea de suflet”, a încheiat Kalanyos.

Cei doi antrenori au dat la echipa mare jumătate de echipă: Giurgiu, Mureșan, Stanciu, Schuller, Himcinschi, Răducanu, Ignat, Man, Gavrilă și alţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax