Connect with us
Publicitate

BLAJ

Cumul de infracțiuni pe drumurile din Alba. Polițiștii au descoperit o mașină cu numere false și doi ”șoferi” fără permis

Publicat

Doi ”șoferi” care circulau fără permis sau cu permisul suspendat au fost descoperiți în trafic de polițiștii din Alba. Mai mult decât atât, unul dintre aceștia circula cu o mașină neînmatriculată, cu numere de la alta. 

La data de 9 martie 2021, în jurul orei 16.30, polițiștii din Câmpeni l-au depistat pe un tânăr de 25 ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, fără să dețină permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Blaj: Cu plăcuțe de la altă mașină și cu permisul suspendat

La data de 09 martie 2021, în jurul orei 14.00, polițiștii din Blaj, în timp ce acționau pe strada Merilor din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din Blaj.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar autoturismul pe care îl conducea nu este înmatriculat, plăcuțele montate pe autoturism fiind atribuite unui alt autovehicul.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax