Connect with us
Publicitate

SPORT

EXCLUSIV: Neluțu Popa negociază cu Europa Alba Iulia preluarea Centrului de copii și juniori

Publicat

Europa Alba Iulia vrea să dea lovitură după lovitură. Oficialii Clubului Europa Alba Iulia continuă seria mutărilor neaşteptate, după victoria precedentă. Trupa albaiuliană dorește să profite de problemele Unirii Alba Iulia și să-l ia pe antrenorul care tocmai s-a despărțit de clubul „alb-negru”, Neluțu Popa (foto).

Contactat telefonic, acesta a recunoscut că negociază cu formația care ar putea evolua din seoznul viitor în Liga a III-a. Tehnicianul se va ocupa însă de Centrul ce copii și juniori și nu de prima echipă a „europenilor”. ”Suntem în negocieri momentan și nu are rost să vorbim prea multe pe această temă, sunt niște oameni cu care mă înțeleg bine, iar negocierile decurg bine”, a declarat Neluțu Popa, fost antrenor la Juniori A la FC Unirea Alba Iulia.

De partea cealaltă, oficialii Europei au confirmat și ei faptul că îl doresc pe Popa la Centrul de copii și juniori. ”Neluțu Popa este un antrenor foarte bun, iar noi trebuie să ne gândim și la viitorul nostru. Ne dorim ca domnul Popa să se ocupe de juniorii noștri mai ales că el a crescut cei mai buni juniori ai Unirii”, a declarat vicepreședintele Europei, Liviu Coacăză.

Neluțu Popa s-a despărțit de Unirea Alba Iulia deoarece a refuzat să semneze amânarea salariilor și a preferat să încaseze banii și să se despartă de FC Unirea Alba Iulia. În aceeași situație cu Neluțu Popa se mai află și Adrian Bicheși și Adorian Himcinschi. Ambii au părăsit clubul din aceleași motive. Neluțu Popa i-a lansat în fotbalul mare pe Ciprian Selagea (actualmente FC Bihor Oradea), Gicu Grozav (Standard Liege), Dinu Moldovan (Espanyol Barcelona), Alin Câmpean (Dinamo II București) și lista poate continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. unu

    marți, 28.06.2011 at 21:10

    Nelutu Popa cel mai mare atacant din istoria unirii!

  2. Aron

    marți, 28.06.2011 at 22:56

    Sunt ferm convins ca Nelutu se va adapta perfect la Europa deoarece acolo exista conducatori cu care se poate lucra si managementul necesar centrului de copii il cunoaste perfect.Daca se va realiza aceasta mutare ii felicit pe cei de la Europa ,asta inseamna ca se doreste performanta acolo iar N.Popa este alegerea perfecta cred ca pentru ambele parti.Sa speram ca o sa avem iar fotbal de calitate in judet si de aceea trebuie sa salutam astfel de initiative!

  3. nelutu popa

    joi, 30.06.2011 at 18:41

    a platit coechipyierii saa ca sa ajunga golgeter, ATENTiE LA EL ESTE TOT TMPUL ROSU LA FATAAAAAAA.

  4. nelutu popa

    joi, 30.06.2011 at 18:46

    SLEFUITORUL FALSSSS NU VA AVEA NICIO SANSA DEACUMA IN COLO , PENTRU CA DUMNEZEU IL VA URMARI IN CONTINUARE INDIFERENT CE VA FACE IN CE DOMENIU PENTRU RANIREA SUFLETELOR FRAGILE A UMBLAT INTOTDEAUNA LA ARBITRI CA SA CALIFICE ECHIPA DE JUNIORI NOROC CU KALANIOSI CA IA PREGATIT PE COPIII 95 % ESTE MERITUL LUI SANDU K.AMIN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax